sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Masukuvaa 24+0 ja vähän kuulumisia

Tässä masukuvaa viime perjantailta, jolloin viikkoja tuli täyteen 24+0. Hurjaa vauhtia menee tämä aika. Ilmeisen isolla rakkaudella rakennettu tämä meidän pikkuneidin asuinpaikka ;)

Rv 24+0

Yhteiselo tämän kokoluokan vatsan kanssa alkaa välillä tuntua jo melko tukalalta. Töissä yritän varoa pudottamasta mitään lappusia lattialle, koska niiden nostaminen on vaikeaa. Selkä menee heti kipeäksi jos joudun vähänkin kyykkimään, ja nyt olen myös huomannut että polvetkin alkavat kipeytyä. 

Töissä olen "päässyt" tekemään vähän ns. parempia hommia, mutta se sitten vaatiikin jo enemmän jaloilla olemista ja melkein jatkuvaa liikkumista. Ennen raskautta olisin ollut tästä urakehityksestä enemmän kuin innoissani, mutta saa nyt nähdä miten kauan tässä pystyy yleensäkään olemaan töissä. En kuitenkaan halua valittaa esimiehelleni työtehtävistä koska toivon, että näitä töitä olisi myös äitiysloman ja vanhempainvapaan jälkeen. Minun työsopimus kun loppuu vanhempainvapaan aikana. Saa nähdä miten käy!

Huomenna on seuraava neuvola. Hieman jännittää astua vaa'alle näin joulun jälkeen. Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että eihän tässä ihan niin paljoa olla syöty, että tarvitsisi sen puolesta jännittää painonnousua. Herkkuja on kyllä syöty vähän enemmän kuin normaalisti, mutta ei kuitenkaan ihan tuhottomasti.

Niin joo, joulukin meni ihanasti! Miehenkin kanssa ollaan oltu kinastelematta jo pidemmän aikaa. En tiedä johtuuko tämä hormoneista, mutta tuntuu että oon vaan ihan täynnä rakkautta miestä ja tätä meidän pikkuvauvaa kohtaan

Tehtiin muuten perjantaina muutama hieman isompi hankinta vauvalle kun satuin käymään Lastentarvikkeen alessa. Voisin kirjoitella niistä enemmän ensi viikolla! Nyt täytyy kuitenkin suunnata töihin! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että kaikki on mennyt hyvin j vatsakin on nätisti pyöristynyt :) <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis vauvamasu sulla. :) Itsekin täällä odottelen vatsan pyöristymistä, jota toki on jo vähän tapahtunutkin. Ja vaikka mun vatsa on vielä pienempi kuin sulla, niin mäkin huomaan jo, että alkaa jo olo tuntua vähän tönköltä. Kaikkea hyvää loppuodotukseen! t.Pauliina, rv 18+3

    t.Pauliina rv 18+3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! En jotenkin näe tätä omaa vatsaani yhtään kauniina, vaikka muiden vauvamasut näyttää aina ihanilta :) Mutta täytyy yrittää nauttia tästä vielä kun tämä tässä on, ehkä tätä nimittäin ikävöi joku päivä :D Ja olo on kyllä todellakin tönkkö!

      Poista