lauantai 30. marraskuuta 2013

Puoliväli!

Nyt ollaan jo raskauden puolivälissä! Tai itse asiassa tämä 20+0 oli jo eilen mutta en millään ehtinyt postailemaan. Oli eilen tarkoitus ottaa vatsastakin kuva puolivälin kunniaksi mutta en millään ehtinyt. Tänään on vapaapäivä joten voisin nuiden kamalien kännykkäkuvien sijaan ottaa ihan kunnon kamerallakin kuvia :)

Tämä viikko on mennyt lähinnä vakuutusasioita hoitaessa ja töissä. Päätettiin ottaa vauvalle vakuutus ja kilpailutettiinkin sitten kaikki meidän vakuutukset ja päädyttiin vaihtamaan vakuutusyhtiötä. Nyt pitäisi sitten olla nekin asiat kunnossa.

Vauvalla taisi olla äsken aamujumppa meneillään tuolla. Vauvan liikkeet tuntuu jotenkin tosi oudolta, mutta samaan aikaan myös ihanalta. Tosi hassua että vatsassa on jotain joka voi heittää siellä kuperkeikkaa, ja yhtä hassulta se myös tuntuu. Vauvalla taitaa olla välillä rauhallisempia päiviä, ja välillä liikkeitä tuntuu monta kertaa päivässä. Tänään on ihan selvästi vilkkaampi päivä. Mies ei ole vielä tuntenut liikkeitä kädellä mutta eiköhän sekin tapahdu ihan tässä lähiaikoina :)

Palaan illalla tai viimeistään huomenna puolivälin masukuvien kanssa!

3 kommenttia:

  1. Onnea puolivälin saavuttamisesta! :) <3 Loppuaika menee ihan hujauksessa ja pian sulla on pieni nyytti sylissäsi :)

    VastaaPoista
  2. ooi, oottelen innolla niitä kuvia!! Kiva kuulla että kaikki menee hyvin ! Onnea puoliskon saavuttamisesta!

    VastaaPoista