torstai 21. marraskuuta 2013

Pienelle pientä

Innostuin tänään vihdoinkin kuvailemaan joitain niistä ihanan pienistä vaatteista, joita ollaan meidän vauvalle hankittu. Ollaan tähän mennessä ostettu vauvalle vain muutama vaate uutena kaupasta. Jonkin verran ollaan sitten ostettu hyväkuntoisia vaatteita huuto.netistä ja facebookin kirpparilta, ja jokunen viikko sitten saatiin yllättäen miehen kummipojalta tosi iso kassillinen vaatteita koossa 50-70. Meidän lähipiirissä ei oikeastaan ole muita pieniä kuin miehen kummipoika, joten ajattelin että ihan kauheasti emme tule vaatteita saamaan mistään. Mutta niinhän siinä kävi, että jo ennen raskauden puoliväliä meidän pikkuisella on jo varsin kattava vaatekaappi, ja kiitokset tästä kuuluu siis miehen sukulaisille :)

Ihan ensimmäinen vaate, jonka vauvalle ostin, oli tämä niin suloinen h&m:n nallehaalari. Ostin haalarin jo muistaakseni 11. viikolla. Se on kokoa 56, ja luultavasti tullaan käyttämään tätä sitten huhtikuussa kun tuodaan vauva kotiin <3



Näihin seuraaviin bodyihin taas ihastuin jossain blogissa. Niitä ei enää ollut myynnissä kaupoissa, joten aloinkin etsiä vastaavia huuto.netistä. Samalla viikolla löysinkin jo kyseiset bodyt uusina huuto.netistä ja huusin ne itselleni. Hinnat ja postikulutkin jäivät hieman alle sen, mitä uudet olisivat maksaneet kaupassa. Nämä ovat molemmat kokoa 62. Eivät pääse ihan sairaalakassiin mutta näille tulee varmasti käyttöä sitten kun vauva vähän kasvaa :)






Pikkuisen vaatevarasto on värimaailmaltaan luonnollisesti hieman poikamainen, kun toiselta pojalta on suurin osa vaatteista saatu. Mutta eiköhän näitä kaikkia tule silti käytettyä, vaikka sieltä tyttö sattuisikin tulemaan. Pitäisi jossain vaiheessa vielä katsoa vaatteiden kokoja läpi, ja laskea minkä verran mitäkin kokoja löytyy. Tällä hetkellä meillä ei esimerkiksi ole kuin muutama body kokoa 50-56, ja haluaisin vielä ainakin muutaman pienen lisää. Kaikki sanovat, että ihan pienimpiä vaatteita ei kannata ostaa kovin paljoa, koska niiden käyttöaika on niin lyhyt, mutta minä haluaisin pukea vauvalleni sopivan kokoisia vaatteita. Luultavasti en tule ostamaan kovinkaan paljoa kokoa 50, mutta jonkin verran kokoa 56 voisin ainakin ostaa. Tein nyt kuitenkin miehelle lupauksen, että seuraavat vauvanvaatteet hankitaan vasta rakenneultran jälkeen, kun silloin toivottavasti tiedetään tuleeko meille tyttö vai poika :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit viimein :) Mukava kuulla että siellä pärjäillään. Itse olen 20vuotias vauvakuumeesta kärsivä hömppä, niin näitä vauvablogeja ei vaan voi olla liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! On ihana kuulla että näitä mun tekstejä luetaankin! :)

      Poista
  2. Meidän tyttärellä oli vauvana kans just tollanen body ku tossa kuvassa oikealla. On kyl tosi söpö ja oli miehenkin mieleen, vaikka yleensä ei vaatteista kyl mitään kommentteja oo antanut...

    Ja yks niistä harvoista vaatekappaleista jonka sain ostaa itse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki ihastuin tuohon ihan ensinäkemältä! Aluksi metsästin huuto.netistä vain tuota oikeanpuolimmaista mutta sattuipa löytymään tuo toinenkin samoilla hakusanoilla :)

      Poista