torstai 20. maaliskuuta 2014

Vauvan sairaalakassi

Täällä mennään tällä hetkellä jo raskausviikkoja 35+6. Aika tuntuu kuluvan vieläkin ihan hurjan nopeasti. Koska ollaan jo näin pitkällä, olen pakannut meidän vauvalle sairaalakassin valmiiksi. Valittiin miehen kanssa yhdessä vauvalle kotiutumisvaatteet :)

Sairaalaan otetaan mukaan kokoa 50 oleva asu pienelle tytölle, mutta pakattuna on myös neutraalimpi asu kokoa 56. Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka sukupuoli olisikin katsottu kahteen kertaan väärin :D Jos vauva onkin iso, puetaan hänelle sitten tuo isompi asu. Vasemman laidan neuletakki pääsee lämmittämään bodyn päälle. Roosan väristen/sinisten housujen alle puetaan valkoiset puolipotkuhousut. Päähän laitetaan tietysti lakki, ja jalkaan jommat kummat sukat.


Yllä olevien kuvien kaikki vaatteet on ostettu/saatu käytettyinä. Ovat kunnoltaan kuitenkin lähes uudenveroisia. Nuo "nallepyllyhousut" ovat niin suloiset, että pääsevät varmasti jossain vaiheessa myös tytön päälle!

Vauvan sairaalakassiin on tietenkin pakattu myös haalari. Toivottavasti säät ovat sillon sen verran lämpimät, että pärjäämme oikeanpuoleisella h&m:n nallehaalarilla. Varalta mukaan lähtee myös ohut raidallinen fleecehaalari. Paksumpi pipo on myös pakattu mukaan, sekä tumput ja tossut. Voi tosin olla että tumput ja tossut jäävät käyttämättä, jos nallehaalari puetaan kotimatkalle. Jos sattuu oikein kylmät ilmat, löytyy kotoa kaapista myös yksi vuorellinen fleecehaalari, joka saattaisi olla nallehaalaria lämpimämpi. Mutta mies saa sitten arvioida säätä ja ottaa sopivan haalarin mukaan :)


Kassista löytyy myös pari harsoa (en tiedä tarvisko näitä), ja mulle vähän evästä. Uskon, että sairaalasta saa ruokaa ja juomaa, mutta jotain pientä halusin kuitenkin pakata mukaan.


Lisäksi minulla on pakattuna oma sairaalakassi, joka sisältää lähinnä omat kotiutumisvaatteet ja hygieniatarvikkeet. Mutta niissä ei olekaan paljoa esiteltävää :)

2 kommenttia:

  1. Voi, että miten suloisia pieniä vaatteita:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! En malta odottaa, että pääsen pukemaan vauvaa <3 :)

      Poista